Loke!

I den här bloggen kommer jag (matte Emma) att skriva om Lokes och min äventyr, om hur hans utveckling och andra vardagliga företeelser!

Loke kom hit till Södra Sunderbyn, utanför luleå, den 10 juni 2008. Inspererade av Lokes bror Lotus nya familj bestämde vi oss att också starta en blogg. Bra att ha både för att gå tillbaka och se hur han utvecklats och så att Marie kan hålla koll och se hur det går och hur pricken växer! :)

Viktökning:
10/6: 11-12 kg
14/6: 15 kg (snacka om viktökning!
23/6: 19,5 kg
4/7: 24 kg

Han fick eksem i mitten av Juni och har behandlats med salva. Det försvann efter 10 dagar men har kommit tillbaka så han blir smörjd morgon och kväll och är jätteduktig!
Han kan sitt och tass utan några som hellst problem. Vet vad Nej betyder men lyssnar inte alltid. Han är ju valp! Då är det mycket roligare att busa än att lyssna på matte.
Loke är en kille med otroligt mycket energi. Han leker gärna hela dagarna med några pauser för sömn mitt på dagarna. Han har inte riktigt lärt sig än att man ska gå på toa ute. Eller.. Han vet att man ska gå ute men ofta finns det så mycket roliga saker att göra ute att man liksom glömmer bort att gå på toa. Och när man väl kommer in i det lugna huset igen så inser man att man är jättekissnödig. Typiskt valpar. :) Hsn är väldigt positiv och älskar att träffa nytt folk. Otroligt busig och har energi som en bc! Haha. :D
Loke är väldigt kraftig. Han har stora stora tassar och är bred över bringan.
Just nu går han på RC Giant babydog. Han får lite mer än rekomenderad dos/dag eftersom han annars går ner i vikt. Och matte Emma är väldigt mån om att han inte ska vara en sådan mager tanig grandisvalp som man ser så ofta idag. Nu är han i perfekt hull och mår prima, om man bortser från eksemen. :)

Just nu tränar vi på ligg och apport. Ligg går inget vidare direkt då Loke inte förstår varför man ska ligga då man kan hoppa! :o Apport går bättre. Han springer och häntar bollen och ställer sig vid ens fötter men då vill han hellre ha dragkamp än att lämna ifrån sig bollen.
Att spela fotboll är en annan höjdare som Loke gärna underhåller sig själv med.

Nästa mål: Ligg, apport

Kram Emma & Loke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0