Stugan

Imorgon ska katten till veterinären igen för att kolla så att hennes nos är okej. Då ska vi passa på att väga Loke igen men jag misstänker att han inte har gått upp så mycket i vikt, iallafall ser han inte större ut än förra vägningen, och det var ju trots allt bara några dagar sedan.

Vi har tränat rätt mycket bilåkning på sista tiden och han sköter sig utmärkt! För övrigt så är han väldigt lydig och duktig. Han kan sitt, tass och ligg. Han kommer på inkallning (för det mesta), och lyssnar på nej och stanna då han vill. :) Han har inte kissat inne på ett par dagar nu och har inte behövt gå upp mitt i natten heller! Så vi gör framsteg. Förutom de galna valputfallen som fortfarande sitter i så är han en mycket trevlig herre som gillar allt som rör sig (och snarkar som en gris). Han har mycket energi och äter som en häst!

I helgen har vi varit i stugan som ligger i bensbyn vid havet. Man måste ta sig dit med motorbåt. För att vara på den säkra sidan fick Loke en egen flytväst som han trivdes mycket bra i! Under själva båtresan var han jätteduktig och låg och sov hela vägen. Väl framme i stugan fick han springa löst och strosa på som han ville. Naturligtvis var det första han gjorde att gräva efter rötter i en dyhög dså hela hunden blev svart. Så då blev det att bada i havet en vända. Efter det höll han sig därifrån. :) Jag har aldrig sett en lyckligare hund än Loke så han levde vildmarksliv i stugan och låg och sov i solen och höggräset, utrustad med fästing- och myggmedel.



Loke går också jättefint i koppel. Han drar inte och håller sig vid ens sida. :)

Kram, Emma & Loke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0