Kompisar!

Den senaste tiden har Loke skaffat sig en hel del nya kompisar. Den senaste är Emmas kanin Chacha ( fråga inte om namnet << ). Vi har också blivit kompis med en Grandis tik på 8 år. ca 85 cm i mankhöjd skulle jag tro. En svart dam! :) Loke hade redan nu större tassar än hon, fast han fortfarande kan gå under hennes mage! Tikens matte och husse blev väldigt förtjusta i Loke och kom ut och tog kort på han och visade för alla sina bekanta. :) Loke har också varit och lekt med alaskan husky/schäfer-korsningen Vilja och en renrasig alaskan husky. Fast de tröttnade rätt fort och gick och sov istället för att leka med Loke.
En som inte är kompis med loke än är katten i familjen. Hon bara kollan snett på loke då han kommer i närheten och fräser. Hon är dock för snäll för att säga åt han att hålla sig undan, vilket är lite synd, för loke skulle behöva få lite respekt för kissen. :)

Loke som beslagtagit sängen i förrådet!


Idag har Loke haft barnvakt i form av Emmas syster Anna. Han uppförde sig mycket bra, men envisades med att sova i samma säng som anna, vilket inte var populärt. Han sov hela natten och behövde inte gå ut förrän ca 08.30, vilket är en stor kontrast jämfört med de vanliga 04.30!

Loke fick höra att han såg ut som en noshörning i ansiktet i dag igen! Förra gången var det av hans veterinär, och idag av en främmande människa. Han brukar också liknas vid en kalv.
Noshörningskalven Loke!

Kram Emma & Loke

loke och hans breda bringa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0